ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΗΜΑΤΟΣ Ο.Υ.Κ

Δελτίο Τύπου -Αθήνα 6 Απριλίου 2010 Η Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα των Προσφύγων και Μεταναστών κατέθεσε την 1.4.2010 μηνυτήρια αναφορά σε βάρος των μελών του αγήματος της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, που συμμετείχε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα και κατά παντός άλλου υπευθύνου.

Περισσότερα...

ΟΜΑΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αθήνα, 13-10-2008 Τις τελευταίες 25 ημέρες η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αθηνών έχει κλείσει τις πύλες της και αρνείται την παραλαβή αιτημάτων ασύλου.Εκατοντάδες πρόσφυγες στην περιοχή της Αττικής στερούνται της πρόσβασης στη διαδικασία ασύλου,κινδυνεύοντας να συλληφθούν και να απελαθούν ανά πάσα στιγμή.

Περισσότερα...

ΟΜΑΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Η ομάδα δικηγόρων για τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών (Αθήνα) προχώρησαν σήμερα 14 Οκτωβρίου σε συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα. Με την ενέργεια τους αυτή οι δικηγόροι της ομάδας επεδίωξαν την καταγραφή του συναισθήματος  αποκλεισμού που επιφυλάσσει η ΕΕ στους κατατρεγμένους αυτού του κόσμου.

Διαβάστε το σχετικό κείμενο της ομάδας.

Περισσότερα...

Copyright © 2005 - 2022 lathra.
Monday the 3rd. Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Templates. ΛΑΘΡΑ; Επιτροπή αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες Χίου www.lathra.gr