Αναστολή Λειτουργίας

Το Κοινωνικό Ιατρείο Χίου "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ανέστειλε τη λειτουργία του από το Μάρτιο του 2015. Ευχαριστούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τα τελευταία χρόνια διέθεσαν τον πολύτιμο χρόνο τους εθελοντικά με στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Πρόγραμμα Εμβολιασμών άπορων και ανασφάλιστων παιδιών και εφήβων

Προς όλους τους ενδιαφερομένους:

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την εγκύκλιο της Γενικής  Δ/νσης  Δημοσίας  Υγείας & Ποιόυτητας Ζωής  του υπουργείου Υγείας που αφορά το πρόγραμμα εμβολιασμών άπορων και ανασφάλιστων παιδιών.

Εγκύκλιος Αρ. Πρωτ. Υ1/Γ.Π.οικ.109797 ΑΔΑ Β4Σ6Θ-ΦΡΣ

ΚΟΙΝΩΝ.Ι.Α

ΚΟΙΝΩΝικό Ιατρείο Αλληλεγγύης

Αντιδρώντας έμπρακτα σε πολιτικές που εξαθλιώνουν τον άνθρωπο, κατασκευάζουν στρατιές ανέργων, δημιουργούν χιλιάδες ανασφάλιστων, καταργούν τη δημόσια υγεία. Απαντάμε υλοποιώντας στην πράξη, την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα, την αυτοδιαχείριση στο κοινωνικό πεδίο.Η επιτροπή Αλληλεγγύης στους πρόσφυγες Χίου σε συνεργασία με εθελοντές Ιατρούς και τον Ιατρικό Σύλλογο Χίου και την υποστήριξη του Εργατικού Κέντρου Χίου και του Σ.Ε.Σ.ΝΟ.Χ. λειτουργεί το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης προσφέροντας δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε Έλληνες και αλλοδαπούς ανασφάλιστους.

ΜΑΡΤΥΡΩΝ 2 - ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ

Κάθε Πέμπτη  17:30 - 19:30

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2271023550 (πρωινές ώρες)

 

 

Copyright © 2005 - 2022 lathra.
Saturday the 1st. Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Templates. ΛΑΘΡΑ; Επιτροπή αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες Χίου www.lathra.gr