ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από το Κοινωνικό Στέκι - Στέκι μεταναστών (Χανιά)
5-3-08: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για την Παλαιστίνη  την Πέμπτη 6 Μαρτίου στην Αγορά στις 6.30μμ.στα Χανιά

Καλούμε κάθε Χανιώτη, κάθε μετανάστη που ζει στην πόλη μας, αλλά και τους φορείς της, να εκφράσουν με τον πιο ενεργητικό τρόπο την αλληλεγγύη τους με τον Παλαιστινιακό λαό και την απαίτηση τους για αποχώρηση των Ισραηλινών στρατευμάτων από τη Γάζα της Παλαιστίνης, όπου από το Σάββατο διαδραματίζεται μια νέα σφαγή ακόμα και αμάχων και παιδιών.
Καταδικάζουμε για μια ακόμη φορά το λεγόμενο "τείχος ασφάλειας" στα Παλαιστινιακά κατεχόμενα, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης τεσσάρων χρόνων από την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης (2004), που το χαρακτήρισε παράνομο και ζήτησε την κατάργησή του. 
Καταδικάζουμε την πολιτική της κυβέρνησης Μπους που παρέχει πλήρη κάλυψη στις ενέργειες της κυβέρνησης του Ισραήλ, αλλά θεωρούμε απαράδεκτη και τη στάση "Πόντιου Πιλάτου" που τηρούν η Ε.Ε. και η κυβέρνηση της χώρας μας μπροστά στον κίνδυνο νέας γενικευμένης σύγκρουσης και νέων δεινών για τον Παλαιστινιακό λαό.  Στηρίζουμε το κίνημα Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό , σαν τον μόνο δρόμο για να αναγκαστεί η κυβέρνηση του Ισραήλ να σταματήσει αμέσως τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας και να προχωρήσει στην άρση του αποκλεισμού της, ενέργειες που παραβιάζουν βάναυσα το Διεθνές Δίκαιο, προκαλούν ολόκληρους λαούς και ανοίγουν ένα νέο κύκλο αίματος, δυστυχίας και προσφυγιάς.
Συμμετέχουμε στο κάλεσμα του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης για συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας την Πέμπτη 6 Μαρτίου στην Αγορά στις 6.30μμ. Θα είμαστε όλοι εκεί.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ
Χανιά 5-3-08
Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών

Copyright © 2005 - 2022 lathra.
Friday the 2nd. Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Templates. ΛΑΘΡΑ; Επιτροπή αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες Χίου www.lathra.gr