Θεατρική παράσταση "Περιπλάνηση δίχως τέλος".

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2005

Στις 25 Ιουνίου 2004 η Επιτροπή Αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες σε συνεργασία με την ομάδα θεατρικού παιχνιδιού "ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ" του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδίων "Γ. Βούρος" παρουσίασαν την θεατρική παράσταση "Περιπλάνηση δίχως τέλος".

Το θέμα της παράστασης ήταν η προσφυγιά και ο ξεριζωμός, ένα πρόβλημα που τα παιδιά προσπάθησαν ν' αγγίξουν μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, τον αυτοσχεδιασμό και τα παιχνίδια ρόλων.
Η παράσταση αφιερώθηκε στον Yama, τον Hamid, τον Faim, τον Nilab, τον Milab, τον Kiourgan, τον Σergan και τη Fatima, προσφυγόπουλα που πέρασαν από το νησί μας και συνεχίζουν να περιπλανώνται, από ανάγκη και όχι από επιλογή και να θεωρούνται "λαθραίοι".
Ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδίων "Γ. Βούρος" για τη συνεργασία του, το Σtudio Focus, τις ξυλουργικές εργασίες "Λ. Γαλίτης-Κ. Βαποράκης" και τον κ. Παντελή Γιαννακάκη για την ανιδιοτελή συνδρομή τους, καθώς και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της παράστασης.

Δέσποινα Τσαρδάκα

ΛΑΘΡΑ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2004

Copyright © 2005 - 2022 lathra.
Monday the 28th. Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Templates. ΛΑΘΡΑ; Επιτροπή αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες Χίου www.lathra.gr