Ανακοινώσεις - Ειδήσεις

Μάρτιος 2005 - Δημοποιοποίηση

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2005

H πάθηση ενός ανθρώπου, είτε ιθαγενούς είτε πρόσφυγα ή μετανάστη δεν αποτελεί είδηση !!!!!


Χθες όμως το ιατρικό απόρρητο παραβιάστηκε, η ασθένεια ενός πρόσφυγα δημοσιοποιήθηκε, κι όλα αυτά, με στόχο να αναδειχθεί η όποια επικινδυνότητα του επαγγέλματος αστυνομικών και λιμενικών. Αυτό αποτελεί παράνομη και ανήθικη ενέργεια, η οποία συμβάλει στην αύξηση των φαινομένων ξενοφοβίας και ρατσισμού στην κοινωνία.

H Eπιτροπή Aλληλεγγύης στους Πρόσφυγες διαμαρτύρεται έντονα για την τακτική εκμετάλλευσης μεμονωμένων περιστατικών και την παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων, ως μοχλό πίεσης των Σωματείων αστυνομικών και λιμενικών υπαλλήλων προς το Kράτος.

Aν τα Σωματεία των Oργάνων της Tάξης φρονούν ότι δεν έχουν την κατάλληλη αντιμετώπιση από το Kράτος, οφείλουν να μάχονται για την ενεργοποίηση των μηχανισμών και των υπηρεσιών του και όχι να «ξεμπροστιάζουν» το ένα κρούσμα φυματίωσης που βρέθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες ανθρώπους οι οποίοι πέρασαν τον τελευταίο χρόνο από τη Xίο.

O καθείς εφ’ ο ετάχθη…
Copyright © 2005 - 2022 lathra.
Monday the 28th. Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Templates. ΛΑΘΡΑ; Επιτροπή αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες Χίου www.lathra.gr