Ανακοινώσεις - Ειδήσεις

Αντί βραβείου

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015

αντί βραβείου

Εδώ και σχεδόν δεκαπέντε χρόνια η Επιτροπή Αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες Χίου «ΛΑΘΡΑ;» δραστηριοποιείται στο προσφυγικό ζήτημα με δύο κύριους στόχους. Πρώτον να βοηθήσει τους ανθρώπους που περνούν απ' το νησί, μεριμνώντας για τις συνθήκες και τους όρους διαβίωσης και δεύτερον να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία, ενημερώνοντας και γνωστοποιώντας αθέατες όψεις του ζητήματος.

Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε εκεί, σε κάθε ανάγκη, σε κάθε πράξη που προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και είναι ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Όλο αυτό το διάστημα, χωρίς προσωπικά οφέλη, διαθέσαμε χρόνο με μόνη αξίωση την κατανόηση του προσφυγικού ζητήματος και την συμπαράσταση από τους πολίτες του τόπου μας. Το γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα πλήθος ανθρώπων, όχι μόνο απ' τη Χίο, αλλά από πάρα πολλά μέρη εντός και εκτός Ελλάδος συντάχθηκαν δίπλα μας, στηρίζοντας εμπράκτως τους πρόσφυγες, είναι για μας η καλύτερη επιβράβευση.  

 «ΛΑΘΡΑ;» - Επιτροπή Αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες Χίου

www.lathra.gr  & fb «ΛΑΘΡΑ;»

Copyright © 2005 - 2022 lathra.
Wednesday the 30th. Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Templates. ΛΑΘΡΑ; Επιτροπή αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες Χίου www.lathra.gr