Ανακοινώσεις - Ειδήσεις

Οι νοσταλγοί του φασισμού είναι ανεπιθύμητοι στη Χίο

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

antinazi

Λίγες μόλις μέρες πριν από την επέτειο μνήμης του Πολυτεχνείου οι νοσταλγοί του φασισμού επιδιώκουν να δηλητηριάσουν με τη ρητορική του μίσους την τοπική κοινωνία.  Σε αυτή τη γη που γνωρίζει από προσφυγιά και έχει γίνει μάρτυρας των πιο σκληρών εικόνων της προσφυγικής τραγωδίας, δεν υπάρχει χώρος για ρατσιστικά κηρύγματα και τάγματα εφόδου. Οι νοσταλγοί του φασισμού,  οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και δράστες σωρείας ρατσιστικών επιθέσεων σε μετανάστες και πρόσφυγες,  είναι ανεπιθύμητοι στη Χίο.

Το δηλητήριο του φασισμού και των ολοκληρωτικών λύσεων με τραμπουκισμούς οδηγεί σε εγκλήματα. Η ιστορία μας έχει διδάξει. Γνωρίζουμε ποιοι είναι και τι επιδιώκουν. Θέλουν να ενθαρρύνουν και να οργανώσουν και  στη Χίο τους ομοϊδεάτες τους, εκείνους τους θρασύδειλους που θα επιτεθούν αύριο σε κάθε κοινωνικό αγωνιστή, έλληνα ή ξένο,  σε όλους όσους έχουν διαφορετική άποψη για τις ανάγκες και τα δικαιώματα της κοινωνίας. Θέλουν να ψαρέψουν στα θολά της προσφυγικής κρίσης για να «σηκώσουν κεφάλι» στη Χίο. Είναι ανεπιθύμητοι στη Χίο. Η επίσκεψη-πρόσκληση των εγκληματιών της X.A στη Χίο δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.

Συγκέντρωση την Τρίτη στις 7μ.μ το απόγευμα στην είσοδο της απλωταριάς για διανομή ενημερωτικού υλικού. Θα ακολουθήσει πορεία.

«ΛΑΘΡΑ;» - Επιτροπή Αλληλεγγύης στους πρόσφυγες Χίου

Copyright © 2005 - 2022 lathra.
Monday the 28th. Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Templates. ΛΑΘΡΑ; Επιτροπή αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες Χίου www.lathra.gr